LuontoPortti

LuontoPortti on suosittu ja palkittu lajien tunnistamisen verkkopalvelu, joka sisältää tunnistustyökaluja sekä tietoa luonnonlajeista kahdeksalla kielellä. www.luontoportti.com /// Luonnonkasvien hyödyntämistä edistämme verkkokursseillamme, kirjojen sekä koulutusten avulla. ///

Villiyrttikurssimme ovat käynnissä vuoden ympäri! Kestona ja määräaikaisena – itselle tai lahjaksi! /// kurssit.luontoportti.fi

 

 

 

 

 

Verkkokurssipaketti: Luonnon villit käyttökasvit 1 kk

19,90  19,90 

Aloittelijan 10 helposta lajista villikasvien mestariksi. Lahjakortilla annat läheisellesi 16 eri teemoihin jaettua villikasvikurssiamme haluamaksesi ajaksi.

Kuvaus

Verkkokurssipaketti: Luonnon villit käyttökasvit 1 kk

Kiinnostaisiko luonnonkasvien hyödyntäminen, mutta et tiedä kuinka aloittaa? Vai oletko kenties jo kokeneempi ja kaipaisit uusia, yllättäviä lajeja koriisi?

LuontoPortin verkkokurssipaketti sisältää 16 kurssia eri aiheista. Opit tunnistamaan villiyrtit ja muut luonnon käyttökasvit sekä erottamaan ne myrkyllisistä. Mukana ovat kaikki tärkeimmät lajit Suomen luonnosta. Voit opiskella omaan tahtiin milloin tahansa, kun olet verkon ulottuvilla: jopa luonnon helmassa lajien äärellä!

Kasvit käydään läpi selkeiden tekstien ja erityisesti tunnistaminen silmälläpitäen valittujen kuvien sekä tiiviiden videoiden avulla. Opit käyttämään kasveja turvallisesti, monipuolisesti ja myös vastuullisesti, luontoa kunnioittaen.

Kokonaisuus toimii myös helppona tunnistusoppaan ja lähdeteoksena, josta löydät reseptit niin arkeen kuin juhlaankin. Opittua testataan hauskojen, sopivan haastavien kysymysten avulla.

Osta itselle tai lahjaksi – tällä tuotteella saat lahjakortin, jolla pääsy kaikille allaoleville kursseille 1 kk:n ajan!

 • 10 helppoa villiyrttiä
 • Hapanta ja makeaa luonnosta
 • Silmänruokaa
 • Yrtit ja mausteet
 • Luonnonmarjat
 • Puut
 • Pensaat
 • Kesäisiä salaatteja
 • Voikukka ja muut keltaiset herkut
 • Luonnon sipulit
 • Maltsat ja savikat
 • Rohdoskasveja
 • Koiranputkiko?
 • Keväiset villiparsat
 • Kosteiden paikkojen kasveja
 • Monipuolinen nokkonen
 • Aloitusopas luonnon käyttökasveihin (ilmainen)

Terveiset villeiltä kokeilta

Sami Tallberg, Villiyrttikokki, kirjailija;

“Eija ja Jouko Lehmuskallion kanssa olemme yhdessä saaneet viedä terveellisen, eettisen ja ekologisen villiruoan ilosanomaa eteenpäin jo vuosia. Lehmuskallioiden luotettavan ja asiantuntevan lajitunnistuksen avulla tämä kaikki on ollut mahdollista ja turvallista. Tänä päivänä villikasvien repertuaariini kuuluu jo 100 kasvia, jotka olen identifioinut joko luontoportti.fi sivuston, tai henkilökohtaisesti Eijan ja Joukon avulla.”

Jouni ToivanenKeittiömestari, WILD:

“Olen reilun 10 vuoden aikana käyttänyt villikasveja ruoanlaitossani, niin kotona kuin ravintolassa. Eija ja Jouko Lehmuskallion LuontoPortti on ollut suuressa osassa luotettavana ja monipuolisena apuna lajitunnistuksessa. Lajitunnistus on ehdottoman tärkeää villiruokaa käytettäessä, siinä opas on ollut helppo ja kätevä apuväline. Luonto avaa mielestäni aivan uuden tuntemattoman makumaailman, joka kuitenkin on hyvinkin lähellä kaikkia kun sen huomaa ja oivaltaa. Villiruoka on myös hyvä vastaus päivän polttavaan ilmastonmuutos aiheeseen. Se tarjoaa terveellistä, eettistä ja monipuolista ravintoa ja kaiken lisäksi voi nauttia muillakin aisteilla luonnosta.”

Oppaanasi kursseilla

Kurssien oppaina toimivat Eija ja Jouko Lehmuskallio. Heillä kummallakin on lähes 30-vuoden kokemus helposti lähestyttävän luonnontiedon tuottamisesta. Esimerkiksi heidän LuontoPortti-verkkopalvelunsa on useimmille luonnonystäville tuttu. Kahdeksankielinen sivusto on jo vuodesta 2008 lähtien auttanut miljoonia kävijöitä eri puolilta maailmaa löytämään lajitietoa ja tunnistamaan luonnonlajeja. Palvelu on palkittu mm. Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla ja Suomen Laatuinnovaatiopalkinnolla. Eija ja Jouko ovat saaneet Tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon myös aiemmin, CD-Flora teoksestaan.

LuontoPortin lisäksi Lehmuskalliot ovat tehneet vuosien aikana useita luontoon ja villiyrtteihin liittyviä kirjoja, sähköisiä oppaita ja tv-ohjelmia, sekä pitäneet kursseja villiyrteistä ja lajien tunnistamisesta.

Villiyrttikirjoista monelle tutuin lienee yhdessä Sami Tallbergin kanssa tuotettu, jo kahdeksanteen painokseen ehtinyt Villiyrtti keittokirja. Kirjassa on mukana LuontoPortin tuottamat lajitekstit ja Joukon lajikuvat.

Eijan tausta on radiotyössä, tuottajana ja ohjaajana muun muassa Yleisradiolle tuotetussa tv-sarjassa ‘Kolme vuodenaikaa’. Jouko on toiminut vuosia Yleisradiossa ja sen jälkeen yrittäjänä, tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hän on kuvannut lähes kaikki LuontoPortin kasvikuvat ja pitää jatkuvasti huolen siitä, että lajitiedot ovat ajantasaiset.

Rakkaus luontoon on vienyt tämän pariskunnan mukanaan – ja samaa toivomme kaikille muillekin. Tervetuloa kursseillemme!

( 0 arvostelut )Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

NatureGate Promotions Finland oy
PL 154
00101 Helsinki

Y-tunnus: 2703723-3

Peruutusehdot

Kuluttajansuojalain mukaisesti digitaalisella sisällöllä ei ole peruutusoikeutta, jos sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu asiakkaan suostumuksella ja jos peruutusoikeuden puuttumisesta on kerrottu ennakkoon. Huomaathan siis, että tehtyäsi tilauksen verkkokursseille sisällön toimittaminen voi alkaa heti, ja tilauksella ei ole peruutusoikeutta. - - - Fyysiset tuotteet: Voit peruuttaa tilauksen 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Määräaika umpeutuu 14 päivän kuluttua tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttö edellyttää, että ilmoitat meille päätöksestäsi selkeästi esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Mainitun määräajan noudattaminen toteutuu, kun lähetät ilmoituksen peruutuksesta ennen peruuttamisajan päättymistä. Jos peruutat tilauksen, palautamme kaikki saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset. Teidän on palautettava tuotteet takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräajan noudattaminen toteutuu, kun tuotteet on lähetetty takaisin ennen 14 päivän määräajan päättymistä. Tilaaja vastaa tuotteiden palauttamisesta hänelle aiheutuvista kustannuksista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, eli täysin uuden veroinen. Palautamme tuotteen hinnan tarkistettuamme, että palautettu tuote on alkuperäisessä kunnossa. Mikäli tilaus katoaa tai vioittuu kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, ilmoita virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti sähköpostitse kauppa (/at) luontoportti.com. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, tee asiasta välitön reklamaatio kuljetusyhtiölle.