Päivi-Angervo

  • Tarjoan lähiruokaa sekä luonnollisia makuja villiyrteistä, marjoista ja sienistä. Valmistan tuotteitani pienimuotoisesti käsityönä. Käytän villin luonnon raaka-aineita ja sieniä, puutarhan marjoja sekä pyrin yhdistelemään näitä ennakkoluulottomasti. Haluan nostaa luonnosta esille raaka-aineita, jotka jäävät yleensä vähemmälle huomiolle, mutta ovat monikäyttöisiä, ravintorikkaita ja maittavia.

 

  • Opiskelin luonnonvaratuottajaksi 2019. Halusin lisätä tietotaitojani sekä kehittää omaa osaamistani, joten aloitin jatko-opinnot Kainuussa tänä vuonna. Opiskelujen aikana teen erilaisia kokeilueriä, joihin kaipaan tuotetestaajia.  Ilmoittaudu testaajaksi paiviangervo@gmail.com.
  • “TUOTETESTAUS” nimikkeellä saat tuotteita testiin reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

 

  • Teen retkiä luontoon erilaisille asiakasryhmille. Retket voivat sisältää pienimuotoista ruokailua, tutustumista villiyrtteihin ja yleisimpiin sieniin. Räätälöin retket asiakkaan toivomuksia kuunnellen. Jos siis haluat oppia villiyrteistä ja sienistä uutta tai vain kerätä satoa, niin tule opastetuille retkilleni.

 

  • Opiskelujen aikana teen kokeiluretkiä testatakseni ideoitani aidossa ympäristössä. “RETKITESTAUS” nimikkeellä pääset retkelle reilusti normaalia hintaa edullisemmin.

Villi suola mix 45 g

9,30  9,30 

Varastossa

Villi suola mix jauhe 45 g

Pöytämausteeksi soveltuva ja erilainen lähestymistapa maustesuolasta. Sekoitettuna on merisuolan kanssa suomalaisen metsän herkkutattia, ahoilta vuohenputkea ja puutarhasta lipstikkaa.

Jätä muu suola vähemmälle ja käytä tätä maustamaan valmista ruokaasi. Soveltuu kaikkeen, mihin käy sienen maku, erityisesti munakkaan kanssa. Maukas maustesuola grillikauteen ja jokapäiväiseen ruuan maustamiseen. Tarjolla myös mylly ja täyttöpussi.

Kuvaus

Villi suola mix jauhe 45 g

Pöytämausteeksi soveltuva ja erilainen lähestymistapa maustesuolasta. Sekoitettuna on merisuolan kanssa suomalaisen metsän herkkutattia, ahoilta vuohenputkea ja puutarhasta lipstikkaa. Maukas maustesuola grillikauteen ja jokapäiväiseen ruuan maustamiseen. Tarjolla myös mylly ja täyttöpussi.

Saatavana: Tänä keväänä pieni erä, jatkossa mahdollisesti läpi vuoden.

Kilohinta: 207,41 €

Säilytyslämpötila: Kuivassa, huoneenlämpö

Parasta ennen päiväys: + 12 kk valmistuksesta

Pakkauskoot: Suolasirotin 45 g, suolamylly 29 g, täyttöpussi myllylle 25 g, suurtalous pakkaus 0,5 kg

Ainekset: Merisuola 61 %, herkkutatti, vuohenputki, lipstikka. Ingredienser: Havssalt, stensopp, kirskål, libbsticka

Ravintosisältö / Näringsinnehåll 100 g:

Energia / Energi 52,28 kj/ 12,43 kcal

Rasva / Fett 0,09 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja / varav mättade fettsyror 0,03 g

Hiilihydraatit / Kolhydrater 0,9 g, josta sokereita / varav sockerarter 0,64 g

Proteiini / Protein 1,25 g

Suola / Salt 58,78 g

VOIMAKASSUOLAINEN

Säilytys: Säilytys kuivassa, mieluiten valolta suojattuna.

Käyttövinkit: Jätä muu suola vähemmälle ja käytä tätä maustamaan valmista ruokaasi. Soveltuu kaikkeen, mihin käy sienen maku, erityisesti hyvää munakkaan kanssa.

Valmistusmaa: Suomi

Valmistaja: Päivi-Angervo, Portsillankatu 12 b, 55100 Imatra

Lisätietoja tuotteesta

Paino 500 g
Mitat 12 × 4.5 × 4.5 cm
( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Shipping Policy

Toimitustapa: Omien menojen mukaan seuraaville paikkakunnille tai matkan varrelle. Imatra-Lappeenranta-Mikkeli-Jyväskylä, Imatra-Joensuu-Kajaani, Imatra-Kotka-Hamina-Virolahti, Imatra-Kouvola-Vantaa-Helsinki. Toimitus ja pakkausmaksu vain +2€, jos toimitus em paikkakunnille. Haku Imatralta, toimitusmaksu 0 € tai Forest Foodin toimitustavat.