Puikelo

PUIKELO järjestää kaikille avoimia villivihannes- ja kädentaitokursseja Läntisellä Uudellamaalla.

Tai mitä jos sinä voisitkin valita kurssikaverisi ja kutsuisit ystävät, harrastus- tai työkaverit, synttärisankarin tai vaikka puoli sukua oppimaan ja nauttimaan hortoilun saloista kotipihallesi tai lähipellollesi? Kysy siis räätälöityjä kursseja – suunnitellaan yhdessä toiveittenne mukainen kurssi tai illanvietto vaikka hortaisan ruoan kokkailun parissa!

Puikelosta saatavilla myös itsetehtyjä käsitöitä luonnonmateriaaleista.

Villinny Villivihanneksiin Vihdissä pe 5.6.2020 klo 18-21

49,00  49,00 

Myyntiyksiköt: 2

Tule nauttimaan kevään vihreydestä kaikin aistein ja villiintymään villivihanneksista!

Toukokuu on hortoilun sesonkiaikaa, ja loistava aika opetella uusi hyvää tekevä harrastus.

Kuvaus

Villinny Villivihanneksiin Vihdissä pe 5.6.2020 klo 18-21

Tule nauttimaan kevään vihreydestä kaikin aistein ja villiintymään villivihanneksista!
Toukokuu on hortoilun sesonkiaikaa, ja loistava aika opetella uusi hyvää tekevä harrastus.

***
Kurssilla on koronan vuoksi rajattu osallistujamäärä (max. 10 hlöä) ja se pidetään pääosin ulkona.
Teemme kaikkemme, että osallistuminen on kaikille turvallista.
***

Kurssilla opit tunnistamaan yleisimmät ja herkullisimmat villivihannekset aidoilla kasvupaikoilla, sekä käyttämään niitä ruoanlaitossa ja säilömään turvallisesti. Kuulet myös hortoilun hyvää tekevistä vaikutuksista.

Kurssin hinta on 49 €, ja siihen sisältyy luonnossa tapahtuvan ohjauksen lisäksi keräyskassit ja hortaisia maistiaisia. Tarvitset mukaasi vain muistiinpanovälineet ja säänmukaisen varustuksen.
Kurssilta on mahdollisuus ostaa hortoilukirjoja.

Kurssille mahtuu 10 henkilöä, kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kurssipaikka vahvistetaan maksamalla kurssimaksu etukäteen.
Tarkemmat tiedot kurssista maksuohjeineen ja peruutusehtoineen lähetetään ilmoittautuneille.
Säävaraus: Jos kurssipäivää edeltävänä päivänä säätiedotus lupaa kurssiajankohtaan runsasta sadetta, etsitään kurssille toinen ajankohta.
Mikäli kulkeminen Hyvinvointikylään tuottaa ongelmia, otathan yhteyttä, niin järjestetään asia kuntoon.

Kurssin opettajana lohjalainen hortaohjaaja Riikka Rängman.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja kurssista:
riikka@puikelo.fi
p. 050 328 4134 / Riikka

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

( 1 arvostelu ) Katsele kaikkia arvosteluja Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.
Olen luontoharrastaja, kädentaitokouluttaja ja partiojohtaja Riikka Rängman Lohjalta. Lapsuuden innostukseni ja uteliaisuuteni luontoon ja käsitöihin oli nuoruusvuosina vähällä kadota, mutta onneksi löysin molemmat uudelleen. Haluan nykyään jakaa tämän innon muiden kanssa ja opastaa kaikki kiinnostuneet näiden ihanuuksien äärelle.
Opiskelin hortaohjaajaksi Jouko ja Raija Kivimetsän innostavassa ohjauksessa v. 2015-2016, sekä aivojen hyvinvointia ja terveyttä vaalivaksi Aivoautuuttajaksi v. 2016.
Kevät-kesäkaudella villivihanneskursseillani innostutaan upeasta ekologisesta ja monella tavalla hyvää tekevästä harrastuksesta, sekä opitaan tunnistamaan ja käyttämään herkullisimpia villivihanneksia, joita kasvaa varmasti sinunkin lähiympäristössäsi!
Syys-talvikaudella kädentaitokursseillani rentoudutaan ja pidetään aivoista huolta yhdessä muiden kanssa uutta oppien ja käsillä tehden. Erityisosaamisalueinani kädentaitojen saralla on huovutus-, virkkaus- ja nukkekotikurssit.
Jokaisena vuodenaikana ihmetellään luonnon kauneutta, hoitavuutta ja viisautta.
Luonto tietää odottaa sinua!

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.