Nuorcamino Store

Tervetuloa ympäristöystävällisten tuotteiden ja vastuullisten elämysten puotiin!  Olemme vaeltaneet Nuorgamista Hankoon ja Kilpisjärveltä Ilomantsiin ja näillä matkoilla tehneet omat retkiruokamme ja syöneet luonnon puhtaita antimia. Järjestämme villiyrtti- ja retkiruokakursseja, kehitämme vastuullista retkeilyä ja edistämme kestävää kehitystä.

Kun näet kaiken tarkoituksen, kuljetun matkan.

Kivet ja kannot. Niin ymmärrät, että kannatti lähteä…

 

VILLIYRTIT NIITYLTÄ PATAAN E-KIRJA

19,90 

Uudistunut e-kirjamme sisältää tutuimpien kasvien tunnistamista, hyvinvointivaikutuksia, kansanperinnettä ja reseptiikkaa. Kukkia, lehtiä, varsia ja juuria. Mukana hyvinvointitehtäviä, harjoituksia ja kuukausittainen keruukalenteri. Kannen kuvitus taiteilija Kati Mikola. Kirja sopii niin vasta-alkajille, kuin konkarillekin, sillä se sisältää paljon alan kirjoille ei-tyypillistä aineistoa.
Se on tehty kierrätyspaperille Suomessa ja on kunnianosoitus ainutlaatuiselle luonnollemme, joka vastaanottaa meidät sellaisena kuin olemme.

Kuvaus

Sanna Katajaisen uudistunut e-kirja sisältää tutuimpien kasvien tunnistamista, hyvinvointivaikutuksia, kansanperinnettä ja reseptiikkaa. Kukkia, lehtiä, varsia ja juuria. Mukana hyvinvointitehtäviä, harjoituksia ja kuukausittainen keruukalenteri. Kannen kuvitus taiteilija Kati Mikola. Kirja sopii niin vasta-alkajille, kuin konkarillekin, sillä se sisältää paljon alan kirjoille ei-tyypillistä aineistoa.
Kirja on tehty kierrätyspaperille Suomessa ja on kunnianosoitus ainutlaatuiselle luonnollemme, joka vastaanottaa meidät sellaisena kuin olemme.
VINKKI: Hemmottele ystävääsi ja lähetä kirjalahja. Kirjoita tilaukseen ystäväsi sähköpostiosoite, ja toimitamme sen hänelle yllätyksenä kauniin viestin kera.
80 sivua.
E-kirja on helppolukuinen tietopaketti, joka kulkee kätevästi mukanasi esimerkiksi matkapuhelimessasi tai tabletissasi. Voit myös tulostaa kirjan kokonaan tai vain haluamasi sivut.

TOIMITUS:
PDF -muodossa oleva E-kirja lähetetään tilauksen yhteydessä sähköpostiisi.