Hellikki

Hyvinvointia Luonnollisesti.

Sinulle ja Koirallesi.

 

Koirahierontaa, Koirien jäsenkorjausta, Laserhoitoa, Ravintoneuvontaa, Fytoterapiaa, käsityö- ja luonnontuotekursseja (villiyrtit, sienet jne.), Poimijakorttikoulutusta

Villiyrttien ja -vihannesten poimijakorttikoulutusta Uudellamaalla

60,00  60,00 

Villiyrttien ja -vihannesten poimijakorttikoulutusta Uudellamaalla

Haluatko poimia villiyrttejä – ja vihanneksia kaupallisiin tarkoituksiin ja saada lisätienestiä? Tule kouluttautumaan ja hankkimaan itsellesi Opetushallituksen hyväksymä kauppayrtinpoimijakortti.

Kuvaus

Villiyrttien ja -vihannesten poimijakorttikoulutusta Uudellamaalla

Haluatko poimia villiyrttejä – ja vihanneksia kaupallisiin tarkoituksiin ja saada lisätienestiä? Tule kouluttautumaan ja hankkimaan itsellesi Opetushallituksen hyväksymä kauppayrtinpoimijakortti.

Järjestämme tilauksesta poimijakorttikoulutuksia Uudellamaalla. Koulutus onnistuu myös englanniksi!

Luonnonyrttineuvoja kouluttaa kurssilla poimijat tunnistamaan yrtit varmasti, keräämään laatuvaatimukset täyttävää tavaraa ja käsittelemään yrtit ostajan edellyttämällä tavalla.

Poimijakoulutuksessa opetetaan 2-4 luonnonkasvin tunnistus, kerääminen ja käsittely sekä perustiedot markkinoinnista ja lainsäädännöstä. Koulutuksen kesto on 3-6h riippuen koulutettavien kasvien määrästä ja hinta 60€/koulutuskerta. Huomioi että tiettyjä kasveja voi opettaa tunnistamaan vain tiettynä ajankohtana.

Kun ostat kurssia, valitse tuotetta ostoskoriin yhtä monta kappaletta kuin miten monta henkilöä kurssille on osallistumassa. Kurssille mahtuu enintään 15 henkilöä ja kurssi tarvitsee toteutuakseen viisi henkilöä.
Tilauksen jälkeen voit sopia tarkemmasta aikataulusta, koulutuksen sisällöstä ja paikasta ottamalla yhteyttä sähköpostilla hellikki@hotmail.com. Mikäli sinulla on mielessä jokin tietty päivä koulutukselle, varmista aikataulun sopivuus ennen tilauksen tekemistä.

Kurssin opettajana toimii Noora Jalkanen joka on Opetushallituksen hyväksymä luonnonyrttineuvoja, luonnonvaratuottaja ja kasvatustieteiden maisteri sekä toimii yrittäjänä luonnontuotteiden ja hyvinvoinnin parissa.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja kurssista:
Hellikki@hotmail.com
p.0443800048

Tervetuloa!

Lisätietoja tuotteesta

Paikkakunta

Helsinki, Espoo, Vantaa, Uusimaa

( 0 arvostelut )Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Hellikki tmi on perustettu Marraskuun kaamoksessa Vantaan Korsossa vuonna 2018. 

Nimi Hellikki kertoo hellyydestä ja hyvästä olosta. Nimestä tulee myös mieleen sana lemmikki tai lellikki. Hellikki on myös vanha suomalainen nimi ja siihen kerran törmättyä, se alkoi kiehtoa päivä päivältä enemmän ja jopa ilmaantui nukkumaan käydessä mieleen ilta toisensa jälkeen… Pakkohan se oli siis valita sitten tämä Hellikki nimeksi hyvinvointiin ja koiriin -lemmikkeihimme- panostavalle firmalle.

Ihminen tämän kaiken takana on henkilö, joka sairastui, väsyi päivätyöhönsä peruskoulussa ja lähti seikkailulle etsimään uutta voimaa elämäänsä; hyvinvointia, jaksamista ja läheisempää suhdetta luontoon. Tämän henkilön sisällä palaa myös vahvana halu auttaa kanssa ihmisiä ja koiria sekä tuoda Suomalaisia luonnontuotteita ja niiden antamaa hyvinvointia suuremman yleisön tietoon ja suosioon.

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.