Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle

Forest Foody toimii oppaanasi Suomen metsien villeihin makuihin ja aarteisiin.

Forest Foodyssa haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia Suomen luonnon aarreaitasta helposti, joten olemme keränneet Forest Foodyn kauppiaiden tuotteista lahjapakkauksia kauppaamme. Välitämme myös markkinapaikkamme kaupassa ajoittain kerääjäverkostomme keräämiä Suomen villiyrttejä.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset kotimaisia luonnon raaka-aineita, tuotteita, palveluja tai lahjapakkauksia yrityksesi tai omaan käyttöösi hello@forestfoody.fi.

Villiyrttien keruupussi

5,00 21,00 

Tyhjennä

Oletko intohimoinen luonnonystävä ja rakastat villiyrttien keräämistä? Esittelemme ylpeänä uuden Villiyrttien keruupussimme, joka on täydellinen kumppani seikkaillessasi luonnossa ja kerätessäsi villiyrttejä tai säilöessä kuivattuja villiyrttejä.

 


Ships From: Finland

Kauppias : Forest Foody – Luonnollisesti Sinulle Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Kategoriat: , , #:

Kuvaus

Tämä keruupussi on valmistettu kestävästä yksikerroksisesta valkoisesta voimapaperista, joka on erityisesti suunniteltu elintarvikekäyttöön sopivaksi. Voimapaperin vahvuus ja kestävyys takaavat, että keruupussi kestää luonnon haasteita ja pitää sisällön turvassa. Sen mitat, L 250 x S 110 x K 300 (mm), tarjoavat riittävästi tilaa kerätä suurenkin määrän villiyrttejä. 

Voit pitää sitä kätevästi mukanasi luonnossa liikkuessasi ja kerätä luonnon tarjoamia aarteita matkasi varrella. Voit myös säilöä kuivatut villiyrtit siististi pussiin ja täytettävän tietokentän avulla sinun on helppo tarkistaa pussin sisältö. Pussi soveltuu erityisen hyvin keruutuotteiden toimittamiseen siistin ulkoasun ja pussin kylkeen täytettävän tietokentän johdosta.

Villiyrttien keruupussimme on suunniteltu helpottamaan keräämistä, kuljettamista ja kuivattujen villiyrttien säilömistä. Sen tilava muoto helpottaa villiyrttien keräämistä. Keruupussi on kevyt ja kätevä kuljettaa mukanasi, joten voit keskittyä täysin villiyrttien etsintään ja nauttia luonnon antimista.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 150 g
Määrä

10, 20, 50

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat tuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. My ForestFoody-tuotepaketit Kokoamme tilatut tuotepaketit kerran 2 viikossa, joten tuotepakettien käsittely kestää 1-14 päivää riippuen siitä milloin tuotepaketti tilataan. Niputtamalla tilaukset, voimme minimoida kuljetusten määrän tilatessamme kauppiailta tuotteita tuotepaketteja varten. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.