Luonnosta arkeen

Luonnosta arkeen tarjoaa koulutus- ja luontopalveluita sekä yritykseille että yksityisasiakkaille Helsingissä ja Uudellamaalla.  Toiminnan ideana on tarjota eväitä ja tukea sekä työssäjaksamiseen että kokonaisvaltaiseen jaksamiseen arjessa. Luontopalvelut tarjoavat hengähdyshetken arkeen. Tarjolla on muun muassa villiyrttiluentoja ja luontoretkiä.

Järjestämme myös kädentaitopajatoimintaa, jossa pääsee itse valmistamaan muun muassa kotitekoista kosmetiikkaa tai tuotteita luonnon materiaaleista. Tutustu palveluvalikoimaamme ja tule mukaan kokemaan luonnon rauhoittava voima!

Villiyrttiretki (tilauskurssi) | Uusimaa

40,00 

Lähde mukaan tutustumaan villiyrttien maailmaan asiantuntevan oppaan johdolla.

Kuvaus

Lähde mukaan tutustumaan villiyrttien maailmaan asiantuntevan oppaan johdolla. Retkellä etsimme ja tunnistamme erilaisia villiyrttejä luonnossa, jonka jälkeen opas kertoo tarkemmin yrttien käyttötavoista ja vaikutuksista. Samalla nautimme yrttiteetä ja pientä villiyrteistä valmistettua makupalaa. Jokainen saa keräämänsä yrtit mukaansa käyttöohjeiden ja/tai reseptien kera. Kurssin jälkeen ehtii vielä illaksi kotiin valmistamaan maukasta villiruokaa!

Retkiä järjestetään tilauksesta syyskuun loppuun saakka Pääkaupunkiseudulla.

Hinta 40 € / henkilö, valitse tuotetta ostoskoriin yhtä monta kappaletta kuin miten monta henkilöä retkelle on osallistumassa. Tilauksen jälkeen voit sopia tarkemmasta aikataulusta ja paikasta ottamalla yhteyttä sähköpostilla info@luonnostaarkeen.fi. Mikäli sinulla on mielessä jokin tietty päivä, varmista aikataulun sopivuus ennen tilauksen tekemistä.

Huom! Varustauduthan säänmukaisella vaatetuksella. Yrttien keräämistä varten voit ottaa mukaan korin tai paperipussin sekä sakset tai pienen terävän veitsen.

Lisätietoja tuotteesta

Paikkakunta

Helsinki

( 0 ) ratings No ratings have been submitted for this product yet.

Luonnosta arkeen on toiminimi, jonka takana toimii helsinkiläinen Annina Peltonen. Annina on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri, luonnonvaratuottaja ja luonto-ohjaaja.

Shipping Policy

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Return Policy

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.