Four Wild

Normal
0

21

false
false
false

FI
X-NONE
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normaali taulukko”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:8.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:107%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,sans-serif;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;
mso-fareast-language:EN-US;}

Olemme Uudenmaan alueella toimiva neljän nuoren yrittäjän ryhmä. Keräämme ja toimitamme villiyrttejä tuoreena ja kuivattuna toukokuusta lähtien.

Meiltä voit tilata villiyrttejä rikastuttamaan liiketoimintaasi, tuomaan lisäarvoa tuotteisiisi, koristamaan lautastasi tai ylläpitämään terveyttäsi.

HUOM! Huomioithan, että villiyrtit ovat sesonkituotteita, joten kysy saatavuutta ennen tilausta! Tällä hetkellä toimitamme vain pääkaupunkiseudun alueelle. Voit tiedustella sähköpostitse suuremman erän toimitusta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Kaikki myymämme kasvit poimitaan käsin puhtailta kasvupaikoilta. Kasvien kuivauksessa käytämme Suomen Luonnonsuojeluliiton sertifioimaa 100% vihreää kotimaista EKOenergiaa! Toimintamme on vastuullista, kestävää ja luontoa kunnioittavaa.

Pyydä rohkeasti tarjousta tai kysy toiminnastamme: fourwild@4h.fi

Ystävällisin terveisin,

 

Four Wild Villiyrtit                                                                                                                                    

 

“Four Wild on osa 4H-liiton koordinoimaa Ruokaa luonnosta -hanketta. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta villiruoasta ja edesauttaa toimivan villiyrttiverkoston kehittymistä. Hankkeessa tarjotaan nuorille koulutusta villiyrttien tunnistamiseen ja kestävään keruuseen sekä tukea yrittämisen kokeilemiseen luonnontuotealalla.”

Vuohenputki kuivattu 50 g

10,00 

Vuohenputki kuivattu 50 g

Kuivattuja vuohenputkia (Aegopodium podagraria). Terveiden kasvien lehdet poimitaan käsin puhtailta kasvupaikoilta Uudellamaalla, kuivataan hygienisesti ja pakataan ilmavasti

HUOM! Tällä hetkellä toimitamme vain pääkaupunkiseudulle. Voit tiedustella sähköpostitse toimitusta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.  Four Wild kaupan minimitilaus 30€. Ilmainen toimitus pääkaupunkiseudun alueella.

Kuvaus

Vuohenputki kuivattu 50 g

Kuivattuja vuohenputkia (Aegopodium podagraria). Terveiden kasvien lehdet poimitaan käsin puhtailta kasvupaikoilta Uudellamaalla, kuivataan hygienisesti ja pakataan ilmavasti

HUOM! Tällä hetkellä toimitamme vain pääkaupunkiseudulle. Voit tiedustella sähköpostitse toimitusta myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.  Four Wild kaupan minimitilaus 30€. Ilmainen toimitus pääkaupunkiseudun alueella.

Käytä kuivattuja lehtiä viherjauheen tapaan, mausteena tai teeaineksena. Voit käyttää lehtiä myös kauneudenhoidossa. Sopii erityisen hyvin tomaattiruokiin ja vuohenjuuston kanssa.Vuohenputki on suomalaista lähiruokaa parhaimmillaan.”


Ainesosat

100% vuohenputki (Aegopodium podagraria)

Tuotantotapa: Villi

Alkuperämaa: Suomi

Määrä: 50g

Pakkaus

Tuote on pakkattu elintarvikekelpoiseen pussiin.

Toimitus

Kerääjän ja ostajan yhdessä sopimana ajankohtana ja toimistustapana. Huomioithan, että tuote on sesonkituote ja tuotteen saatavuus on rajallinen.

Tuote kerätään tilauksesta. Tee tilaus ja myyjä ilmoittaa tuotteen toimitusmahdollisuuden sekä tuotteen arvioidun toimitusajankohdan.

Four Wild kaupan minimitilaus 30€. Ilmainen toimitus pääkaupunkiseudun alueella.

Lisätietoja tuotteesta

Paino 100 g
Keräystapa

Tuoreena vai kuivattuna toimitettava

Kuivatuote

Kasvinosat

Lehdet

Sijainti

Suomi, Uusimaa saatavuuden mukaan. Keräyspaikka ilmoitetaan toimitettavan tuotteen yhteydessä.

Saatavuus ja sesonki

kesäkuu, toukokuu

( 0 arvostelut )Tällä tuotteella ei ole vielä arvosteluja.

Toimitusehdot

Forest Foodyn myyjät ovat pientuottajia ja artesaaneja, jotka keräävät raaka-aineet ja valmistavat jokaisen tuotteen käsin, jopa yksitellen tilauksesta. Tuotteet Tuotteet lähetetään 2-3 arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme yhteydessä, mikäli toimitus kestää normaalia pidempään tai tuote on loppunut varastosta, jolloin ehdotamme korvaavaa tuotetta. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus ei koske alkuperäisestä sinetöinnistä avattuja tuotteita, jota ei voi hygieniasyistä palauttaa, tilauksesta henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi tehtyä tavaraa, nopeasti pilaantuvaa tai vanhentuvaa tavaraa. Palvelut Palvelu järjestetään esittelyssä ilmoitetussa paikassa ja aikana. Mikäli palvelu räätälöidään ostajalle, myyjä ottaa yhteyttä ostajan ilmoittamaan sähköpostiin pikimmiten. Joskus sää tai jokin muu yllättävä este voi siirtää hienot asiat. Palveluiden osalta osallistujille ilmoitetaan heidän ilmoittamaansa sähköpostisoitteeseen henkilökohtaisesti, mikäli palvelun tuottamiselle syntyy jokin este heti esteen ilmettyä. Sinulla on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää palvelusopimuksen tekemisestä. Jos palvelun toimittaminen on aloitettu ja se peruutetaan sinun pyynnöstä, tilaajan tulee maksaa yritykselle kohtuullinen korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on kokonaan suoritettu tilaajan nimenomaisesta pyynnöstä ja tilaajalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta, eikä vapaa-ajanpalveluita kuten tapahtumia, retkiä ja kursseja, mikäli myyjä ei ole ilmoittanut erillistä peruuttamisaikaa. Digitaaliset palvelut Ladattaviin ja striimattaviin tuotteisiin ja palveluihin saat latauslinkin heti maksettuasi tuotteen tai palvelun. Linkki löytyy myös sähköpostiisi toimitetusta kuitista. Sinulla on on oikeus peruuttaa tilaus 14 päivää digitaalista sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Mikäli lataat tai striimaat digitaalisen sisällön ennen peruutusajan päättymistä, sinulla ei ole enää oikeutta peruuttaa kauppaa.

Peruutusehdot

Peruuttaminen - miten toimia Ilmoita kaupan peruuttamisesta sähköpostitse myyjälle ja toimita mahdolliset tuotteet takaisin myyjälle viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksut palautetaan viivytyksettä samalla maksutavalla ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksesta ja viimeistään kun tavara on todisteellisesti palautettu myyjälle. Jos tavara tai palvelu on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, myyjä palauttaa maksun vain osittain.