Uudenvuodenlupauksia, hyvinvointia ja villiruokaa

Teitkö lupauksia uudelle vuodelle? Liittyykö uudenvuodenlupaukseesi hyvinvointi, terveellinen ruokavalio, ekologinen ja kestävä elämäntapa tai talous?

Blogi_ForestFoody

 

 

 

Hyvää uutta vuotta! Tammikuu on jo puolessa välissä ja päivä pitenee hurjaa vauhtia, on aika uusien unelmien ja kevään odotuksen. Me Forest Foodyssa odotamme innolla luonnon heräämistä ja villiruoan kasvukauden lähenemistä.

Monelle vuodenvaihde tarkoittaa oman elämän tilinpäätöstä kuluneeseen vuoteen ja tulevan vuoden suunnittelua. Tällöin omien arvojen mukaiset unelmat ja elämänlaatua parantavat tavat nousevat esille. Useilla uudenvuodenlupaukset koskettavat hyvinvointia, terveellisempää ruokavaliota, ekologisempaa ja kestävämpää elämäntapaa tai taloutta.

Forest Foody on perustettu pohjautuen arvoihimme ja meidän unelmiin elämänlaadusta, josta voit lukea lisää tarinastamme. Meille tärkeää on terveellinen ruokavalio ja Suomen luonnosta ammennettava hyvinvointi. Me etsimme keinoja elää ekologisesti, uskoen kestävään kehitykseen. Arvoihimme kuuluu myös yhteistyö ja jakaminen. Voisiko Forest Foodyn kautta löytyä sinulle tapa täyttää unelmasi?

Oletko ikinä ajatellut, että horta eli villiruoka voisi olla vastaus uuden vuoden lupauksiin?

Vuosi käyntiin villiruoalla

Foodie, jonka keittiössä on käyty makumatkalla maailman ympäri voi haastaa tänä vuonna ruokavalionsa ja itsensä villiruoan parissa. Vai haluatko muuttaa ruokavaliotasi kohti terveellisempää elämää ja hyvinvointia?

Joko polttava nokkonen taipuu tottuneesti lautaselle? Kaipaatko vinkkejä ja ruokaohjeita? Oletko jo syönyt puuta? Kokeile hortoilu.fi-sivuston vinkkejä puun käyttämiseen ruokavaliossa.

Suomen luonto tarjoaa todelliset superfoodit, joiden parissa kokeneempikin foodie pääsee uusien haasteiden eteen. Suomalaiset luonnonantimet tarjoavat terveellistä ruokaa puhtaan, ekologisen ja ravinteikkaan ruokavalion kannattajille. Uusia käyttövinkkejä ja ruokaohjeita saat Forest Foodyn yhteisöltä.

Tilaa uutiskirje kuullaksesi uutisia ja vinkkejä luonnonantimien parista. Lähetämme kaikille uutiskirjeemme tilaajille Forest Foodyn vinkkivihkosen.

Koivunlehtiä Forest Foodysta

Koivunlehdet ovat suosittua teeainesta ja sopivat käytettäväksi myös pataruokiin, mehuun, siirappiin, marinadiin, leivonnaisiin, olueen, viiniin ja koristeeksi. Mausteeksi koivunlehdet sopivat persiljan tapaan.

Haluatko lyhentää hiilijalanjälkeäsi ruokavalion avulla?

Haluaisitko käyttää puhtaita suomalaisia luonnonantimia sekä aidosti ravinteikasta lähiruokaa ilman ylimääräisiä tuotantokuormituksia? Villiruoka on ekologista ja todellista lähiruokaa

Suomalainen villiruoka on terveellistä kasvisruokaa ja lähimetsästä kerättynä todellista lähiruokaa. Suomen luonnonantimet ovat todellisia superfoodeja, joiden puhtaus ja ravinnerikkaus ovat omaa luokkaansa. Puhtaasta Suomen luonnosta kerättynä niiden hiilijalanjälki jää hyvin pieneksi. Itse lähimetsästä poimittuna aivan olemattomaksi, mikä tukee hyvin ekologista ja kestävää elämäntapaa.

Kaikki eivät ehdi keräämään omaa ruokaansa, joten Forest Foodyn myyjät tarjoavat huolella valmistettuja ja laadukkaita artesaanituotteita sekä kuivattuja luonnonantimia että kasvukaudella villiruokaa lähiluonnosta kerättynä keruupalveluna.

Hyvinvointia luonnosta

Haluaisitko päivittäistä hyvinvointia Suomen luonnossa liikkuen?

Suomen luonnolla on jokaiselle suomalaiselle henkilökohtainen merkitys ja luonto tarjoaa kokonaisvaltaista hyvää oloa. Luonto on paikka rentoutumiseen, hengittämiseen ja ulkoiluun. Luonnossa liikkuminen, luonnonkasvien kerääminen ja niiden syöminen elvyttää meitä ja suhdettamme luontoon.

Hyvinvointia luonnosta ForestFoody

Meille foodieille luonnossa retkeily ja hortoilu ovat elämäntapa. Kasvukauden ajan toukokuusta myöhään syksyyn käymme melkein päivittäin pihallamme, lähimetsässä, niityllä tai kalliolla keräämässä superfoodit suoraan lautasellemme. Pidämme Forest Foodyn palaverit aina luonnossa. Meille luonto ja hortoilu ovat rentoutumista arjen kiireistä ja luonnossa kävely tarjoaa meille superfoodien lisäksi hyvinvointia sekä hyötyliikuntaa.

Mikäli haluat oppia villikasvien keräämisestä tai lähteä luontoon retkelle, niin Forest Foodysta löydät alan ammattilaisten kurssit, retket ja koulutukset Suomen luonnon rikkauksiin.

Villiruoka talouden hoitajana

Haluaisitko syödä terveellisesti ilmaiseksi? Ehkä ansaita lisätuloja villikasveilla?

Metsästä saa puhdasta ja ravinteikasta villiruokaa, kuten marjoja, sieniä ja villikasveja. Keräily on edelleen elämäntapa, ammatti ja elinkeino. Suomessa on perinteisesti rikas kerääjäkulttuuri. Hortoilulla eli villivihannesten ja -yrttien keräämisellä sekä käyttämisellä on pitkät perinteet ja nyt tämä rikastava tapa on tunnustettu osaksi Unescon aineetonta elävää kulttuuriperintöämme.

Luonnonantimien keruupalvelu Forest Foody

Viitseliäs luonnossa liikkuja saa villiruokaa keräämällä terveellisen ruokavalion ja hyvinvointia melkeinpä nolla budjetilla.

Lupasitko tänä vuonna säästää rahaa tai etsiä lisätulon lähteen? Oman talouden hallinta luo hyvinvointia. Hyvin hoidettu talous ja mahdollisuus säästää rahaa unelmiin luo vapautta sekä edistää unelmiesi toteutumista ja hyvinvointiasi.

Viitseliäs voi saavuttaa terveellisen ruokavalion ja hyvinvoinnin melkeinpä nolla budjetilla. Villikasvien keräämistä voi harrastaa jokamiehenoikeuksien nojalla ja Suomen metsissä on jokaiselle oma retkipolku vapaana. Lyhytkin retki Suomen luontoon luo hyvinvointia ja samalla retkellä voit kerätä villit raaka-aineet keittiöösi.

Hyvinvoinnin ja superfoodien hinnaksi voit budjetoida 0 euroa.

Sinulla on myös mahdollisuus tienata lisätuloja keräämällä villiruokaa niille, jotka eivät itse pääse tai ehdi luontoon. Forest Foodyn uudenlainen keruupalvelu mahdollistaa villikasvien välittämisen digitaalisessa markkinapaikassa. Sinulla on hieno mahdollisuus myydä villivihannes- ja villiyrttituotteitasi ja palveluitasi Forest Foodyssa sekä saada samalla arvokasta näkyvyyttä, verkostoitua ja luoda kumppanuuksia.

Ryhdy myyjäksi ja luo kauppasi vaikka heti.

 

 

Toivottavasti tänä vuonna saat täyttää uskaliaimmatkin unelmasi!

Toivottavat,

Forest Foodyn Sanna ja Jenni

 

Forest Foody on uudenlainen suomalaisten luonnontuotteiden digitaalinen markkinapaikka, joka kerää yhteen sekä luonnontuotteet että keräilijät ja muut luonnontuotealan palvelut mahdollistaen luonnonantimien käyttämisen ympäri vuoden.

Forest Foodyn markkinapaikassa voi ilmoittaa myytäväksi, ostettavaksi tai kerättäväksi suomalaisia luonnonantimia ja luonnon inspiroimia tuotteita.