Palvelut yrityksille

Suomalaisia luonnonantimia sekä hyvinvointipalveluja yrityslahjaksi, palaveripöytään tai henkilöstölle 

Tilaa räätälöidyt tuotekokonaisuudet tai palvelut yrityslahjaksi, palaveripöytään, työyhteisön hyvinvoinnin lisäämiseksi tai täydentämään yrityksesi tarjontaa.

Korillinen suomalaisia luonnonantimia työpaikalle

Haluaisitko tarjota suomalaisia luonnonantimia työntekijöille taukohetkellä sekä asiakkaillesi tapahtumassa, että palaveripöydässä? Forest Foodyn markkinapaikassa on tarjolla useiden pientuottajien tuotteita, joista räätälöimme toiveesi mukaisen ja kokoisen korillisen superfoodeja, villikasveja tai niistä valmistettuja tuotteita.

Tilaa korillinen suomalaisia luonnonantimia työpaikallesi. Tehdessäsi jatkuvan tilauksen toimitamme tuotteet säännöllisesti paikan päälle.

 Virkistävä elämys työyhteisölle

Lähtisitkö työyhteisösi kanssa virkistymään luontoon ja nauttimaan eheyttävästä katkoksesta työviikkoon? Haluatteko viettää virkistyspäivän luonnossa oppien uutta villikasveista?

 Virkisty luonnossa työuhteisösi kanssa. Forest Foodyn palveluntarjoajat suunnittelevat juuri sinun työyhteisöäsi inspiroivan elämyksen ja virkistyspäivän.

Suomalaisia luonnonantimia yrityslahjaksi

Haluatko tarjota yrityslahjaksi Suomen luonnon tarjoamia aarteita? Haluatko antaa yrityslahjaksi lähellä tuotettuja ekologisia tuotteita ja samalla tukea suomalaisia pienyrittäjiä? Suomalaiset luonnonantimet tai suomen luonnon inspiroimat tuotteet ovat aito ja arvostettu lahja, joka kuvastaa suomalaisuutta ja Suomen puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Anna yrityslahjana pala suomen luontoa. Räätälöimme yrityslahjat Forest Foodyn markkinapaikan valikoimasta toiveesi mukaan.

Suomalaiset luonnonantimet täydentämään asiakkaillesi tarjoamaa hyvinvointia 

Tarjoatko asiakkaillesi hyvinvointia ja haluaisit täydentää palveluasi ravinteikkailla ja puhtailla suomalaisilla luonnontuotteilla? Suomen luonto täydentää suomalaisia palveluja puhtailla lähellä tuotetuilla tuotteilla.

 Täydennä tarjontaasi Forest Foodyn myyjien tuotteilla.Rakennamme juuri sinun tarjoamaasi tuote- tai palvelukokonaisuuteen sopivan tuotepaketin.

 

Lähetä ideasi meille. Räätälöimme kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.