Forest Foodyn palvelut yrityksille

Suomalaisia luonnonantimia sekä hyvinvointipalveluja yrityslahjaksi, palaveripöytään tai virkistyspäivään 

Forest Foody markkinapaikasta löydät suomalaiset tuotteet ja palvelut, joita kaikkia inspiroi Suomen puhdas luonto. Räätälöimme suomalaisista tuotteista ja palveluista kokonaisuuden yrityksesi tarpeisiin.

Tarjoa yrityslahjana, taukopaikalla ja palaveripöydässä ekologisia, lähellä tuotettuja suomalaisia tuotteita ja tarjoa henkilöstölle virkistymistä ja oppeja Suomen luonnossa.

Forest Foody räätälöi tarpeittesi mukaan tuotepaketit ja palvelut yrityslahjaksi, palaveripöytään sekä työyhteisön hyvinvoinnin tukemiseen.

Korillinen suomalaisia superfoodeja ja luonnonantimia työpaikalle

Haluaisitko tarjota suomalaisia luonnonantimia työntekijöille taukohetkellä tai palaveripöydässä? Forest Foodyn markkinapaikassa on tarjolla useiden pientuottajien tuotteita, joista räätälöimme toiveesi mukaisen ja kokoisen korillisen suomalaisia superfoodeja ja luonnonantimia.

Tilaa korillinen suomalaisia luonnonantimia työpaikallesi. Tehdessäsi jatkuvan tilauksen toimitamme tuotepaketin säännöllisesti paikan päälle.

Virkistävä elämys ja oppeja Suomen luonnosta työyhteisölle

Lähtisitkö työyhteisösi kanssa virkistymään luontoon ja nauttimaan eheyttävästä katkoksesta työviikkoon? Haluatteko viettää virkistyspäivän luonnossa oppien uutta Suomen luonnon inspiroimana?

Virkisty luonnossa työyhteisösi kanssa. Forest Foodyn palveluntarjoajat suunnittelevat juuri sinun työyhteisöäsi inspiroivan elämyksen ja virkistyspäivän.

Suomalaisia luonnontuotteita yrityslahjaksi

Haluatko tarjota yrityslahjaksi Suomen luonnon tarjoamia aarteita? Haluatko antaa yrityslahjaksi suomalaisia lähellä tuotettuja ekologisia tuotteita? Suomalaiset luonnonantimet tai suomen luonnon inspiroimat tuotteet ovat aito ja arvostettu lahja, joka kuvastaa suomalaisuutta ja Suomen puhdasta luontoa parhaimmillaan.

Anna yrityslahjana palanen Suomen luontoa. Räätälöimme yrityslahjat Forest Foodyn markkinapaikan valikoimasta toiveesi mukaan.

 

Kerro toiveesi meille. Räätälöimme kanssasi juuri sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.