Tukkukaupan myyjät

Tutustu yritysten markkinapaikan myyjiin ja valitse suosikkisi.

4H-järjestö kouluttaa yhteistyössä Forest Foodyn osaajien kanssa alle 29-vuotiaista nuorista villiyrttiosaajia ja -yrittäjiä. Koulutuksissa nuori oppii tunnistamaan villiyrttejä ja keräämään niitä luontoa kunnioittaen. Koulutuksen jälkeen nuorelle tarjotaan tukea 4H-yrityksen perustamiseen. Tarjoamme nuorelle mahdollisuuden villiyrttien myymiseen Forest Foodyn digitaalisessa markkinapaikassa, jossa luonnontuotealan toimijat voivat myydä ja markkinoida villiyrttien keruupalveluja ja luonnontuotteita.
Terveiset Oulun suunnalta! Täällä on tarjolla Pohjoisen puhtaita luonnontuotteita laadulla ja kestävän toiminnan periaatteella! Tuotteina on saatavilla mahdollisuuksien mukaan tuoreet ja kuivatut luonnontuotteet (kasvit ja sienet), sekä jalosteet. Kaikki työ tehdään käsityönä. Keruupalveluita on myös saatavissa!
Nordic Gusto on uusi suomalainen luonnontuotealan yritys, joka haluaa tarjota puhtaita ja elämanlaatua parantavia tuotteita. Suomen luonto ja Nordic Gusto tarjoaa sinulle puhtaita marjoja, sieniä, yrttejä ja ennen kaikkea makuelämyksiä.
Reija kerää ja kuivaa lähinnä poimulehteä, vuohenputkea, nokkosta ja horsmaa Ylä-Savon mökkimaisemissa. Reija toteuttaa hortan keräämisen, huuhtelemisen ja kuivaamisen käsityönä keskittyen yhteen lajiin kerrallaan. Reija kuivaa keräämänsä villikasvit valmiina käytettäviksi. Villikasvit kerätään luonnosta kestävästi ja asianmukaisesti.
Olen toinen Forest Foodyn perustajista. Tarjoan keruupalveluja, metsäkävelyjä ja luontoretkiä, jotka innostavat villivihannesten ja luonnosta nauttimisen pariin. Luonto tarjoaa loppumatonta inspiraatiota, voimaa ja hyvinvointia kaikille elämän alueille. Haluan muistuttaa, mikä valtava aarreaitta ja elämysten lähde luontomme on.