Minustako kauppiaaksi?

 

Forest Foody tarjoaa yhteisön ja kauppapaikan

Forest Foody on kotimainen markkinapaikka, joka kokoaa yhteen Suomen luonnosta inspiroituneita kauppiaiden tuotteita ja palveluja. Haluamme tarjota jokaiselle kosketuksen Suomen luontoon kauppapaikkamme avulla.

Forest Foodyn kauppapaikassa voi avata kaupan kotimainen yritys, jonka tuotteet ja palvelut ovat Suomessa tuotettuja ja luonnostamme inspiroituneita. Toivomme, että meitä yhdistää rakkaus luontoon ja noudatat käyttöehtojamme.

Forest Foodyn arvioi yrityksen soveltuvuuden markkinapaikkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Ole meihin yhteydessä, jos haluat avata kauppa markkinapaikkaan, joko sähköpostitse hello@forestfoody.fi,  tai rekisteröityömällä kauppiaaksi.

 

Tuotteita ja palveluja Suomen luonnon aarreaitasta

Forest Foody tarjoaa uuden ja nykyaikaisen kohtaamispaikan luonnontuotealan toimijoille sekä kerääjille digitaalisessa markkinapaikassa sekä yhteisön, jossa voi markkinoida ja myydä luonnontuotteiden lisäksi keruupalveluja sekä tuoreita luonnonantimia. Lue lisää miten kauppapaikka toimii.

Tuotevalikoimana on kotimaisia Suomen luonnosta inspiroituneita tuotteita. Suomen luonto on rikas aarreaitta, jonka haluamme tuoda jokaisen ulottuville.

Kannustamme kertomaan yrityksestäsi ja tarjoamistasi tuotteista ja palveluista sekä niiden alkuperästä mahdollisimman paljon kaupan profiilissa ja tuotekorteilla.

Seuraamme ja ohjaamme kauppiaita markkinapaikassa sekä välitämme heille saamamme asiakaspalautetta. Näin kasvamme yhdessä paremmiksi.

 

Mitä kauppiaana toimiminen Forest Foodyn markkinapaikassa tarjoaa sinulle?

° Tukku-ja kuluttajakaupan. Samalla kauppiasprofiililla voit veloituksetta oman kaupan Forest Foodyn tukku- ja kuluttajakauppaan. Kaupan ylläpito ja tuotekorttien luominen on kauppiaille ilmaista.

° Helppokäyttöisen markkinapaikan. Yksinkertainen liittymis- ja kaupan avaamisprosessi ja pääset nopeasti myymään tuotteitasi verkossa. Kehitämme jatkuvasti palvelua käyttäjien toiveiden mukaan.

° Keskitetyn maksu- ja toimituspalvelun sekä asiakaspalvelun. Tarjoamme yhtenäiset maksu- ja toimituspalvelut, jotka mahdollistavat sen, ettei sinun tarvitse itse kerätä maksuja tai hinnoitella lähetyksiä. Veloitamme toteutuneesta myynnistä 10 % provision per tilaus ja sen lisäksi maksupalvelun tarjoaja Paytrail veloittaa 3% + 0,5 € per tilaus. Varastoinnin ja toimitukset hoidat itse. Olemme aina asiakkaiden tavoitettavissa.

° Näkyvyyden Forest Foodyn yhteisölle. Yhteistyössä on voimaa. Markkinoimme tuotteitasi ja palveluitasi Forest Foodyn yhteisölle laajempana tarjontana asiakkaille somekanaviemme kautta.

° Lisänäkyvyyden kampanjoiden kautta. Kauppasi on mukana Forest Foodyn markkinoinnissa, kampanjoissa ja myyntitapahtumissa kohden lisämyyntiä. Sinulla on mahdollisuus saada tuotteitasi MyFoody -tuotesetteihin ja muihin kampanjoihin.

° Digitaalisen myynnin työkaluja. Forest Foodyn kaupan tuotekorttien jakaminen on helppoa somessa ja myyntiviesteissä.

° Joustavuutta omaan aikaan. Verkkokaupan ylläpitämisen sijaan voi keskittyä tuotteittesi valmistamiseen ja myymiseen täysipäiväisesti. Voi myös käyttää Forest Foodyn kauppaasi uusien tuotteiden testaamiseen.

° Luotettavuutta. Forest Foodyn taustalla on luotettavat toimijat, joilla on aito halu kehittää Suomen luonnon jakamista kestävästi ja luontoa kunnioittaen samalla kasvattaen toimijoiden liiketoimintaa.

 

 

Ohjeet kaupan avaamiseen:

Kaupan avaaminen Forest Foodyyn on helppoa ja nopeaa!

→ Rekisteröidy ja valitse “Rekisteröidyn ja avaan kaupan” –vaihtoehto.

→ Forest Foody lähettää sähköpostitse lisätietoja ja vahvistaa liittymisesi.

→ Vahvistamisen jälkeen pääset kirjautumaan Omille sivuillesi ja täyttämään tarvittavat tiedot, luomaan oman profiilin sekä kaupan.

→ Maksujen vastaanottamiseksi: Aktivoi Paytrail-tunnus, jonka kirjautumistiedot saat sähköpostilla. Sinulla tulee olla y-tunnus Paytrail-tunnuksia varten.

→ Valmis! Nyt voit myydä Forest Foodyssa tuotteitasi ja palveluitasi.

 

Luo maksuton kauppasi Forest Foodyn markkinapaikkaan, niin voit keskittyä ihanien tuotteiden ja palvelujen valmistamiseen.

 

REKISTERÖIDY KAUPPIAAKSI

 

 

Minustako kauppiaaksi Forest Foodyn markkinapaikkaan?